ACCP

maakt websites voor particulieren,
verenigingen en kleine bedrijvenOp deze website geen overdaad aan plaatjes en nee,
u krijgt hier geen "koekjes". Lees onze privacyverklaring.

U wilt een website . . .

. . . of tenminste een eigen domeinnaam en een e-mailadres waarin uw naam, die van uw bedrijf of van uw vereniging herkenbaar in voorkomt.

Een gratis e-mailadres bij een van de grote internetbedrijven is mischien gemakkelijk. Het zegt echter niets over uzelf, uw vereniging of uw bedrijf. ACCP Websites helpt u graag verder op de weg naar herkenbaarheid.

De weg naar een website . . .

De weg naar een eigen website bestaat kort gezegd uit twee dingen.

  1. aanvragen van een domeinnaam,
  2. bouwen en publiceren van een website.

Een domeinnaam aanvragen hoeft niet lang te duren. Een paar minuten maar, alles kan on-line en tientallen hostingproviders helpen u daar graag mee. Voor het instellen van uw e-mailadres verstrekken zij alle benodigde gegevens. Dat kan al vanaf een paar Euro per maand tot een veelvoud daarvan. Een en ander is afhankelijk van uw wensen.

Toch zet lang niet iedereen de stap naar een eigen domein met bijbehorende e-mailadressen en wellicht ook een eigen website. Vaak is onbekendheidheid met met de materie of gebrek aan tijd om een website te bouwen hiervoor de reden.
Een aantal eisen waaraan een website moet voldoen is al snel bepaald. Het moet een heldere en daarmee logische opzet hebben en op pc, tablet en smartphone goed weergegeven worden.

ACCP Websites bouwt voor u zo'n website en als het nodig is, kunt u deze ook door ACCP Websites laten onderhouden.
De kosten? Verrassend laag! Wilt u meer weten?
Portfolio

ACCP Websites maakte onder andere websites voor:

ACCP Fotografie

ACCP-fotografie
Afbeelding 1. Een fotowebsite van ACCP.


Salon Nienke

Salon Nienke
Afbeelding 2. Zakelijke website kunstatelier en beeldentuin.


WSV Ooltgensplaat

WSV-Ooltgensplaat
Afbeelding 3. Watersportvereniging Ooltgensplaat.


Dorpsraad Sirjansland

Dorpsraad-Sirjansland
Afbeelding 4. Dorpsraad Sirjansland, Overlegorgaan.


Verre Culturen Delft

Verre-Culturen-Delft
Afbeelding 7. Etnografische vereniging .


Jeu de Boulesvereniging Altena

JdB-Altena
Afbeelding 5. Jeu de Boulesvereniging Altena (Sleeuwijk eo)
Beheer en onderhoud van de website door Jeu de Boulesvereniging Altena


Contact


NB!

Privacyverklaring

ACCP.NL respecteert de privacy van haar bezoekers. ACCP.NL verzamelt geen informatie over haar bezoekers, anders dan die welke u ter beantwoording van uw bericht aan ons zendt. Deze gegevens worden nooit met derden gedeeld.
ACCP.NL bewaart de gegevens die u aan ons zendt niet langer dan nodig is. Na afhandeling van uw bericht worden die gegevens gewist.
 


Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. ACCP.NL aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die mocht voortvloeien uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of de daarin opgenomen functies. E.e.a. is volledig voor risico van de gebruiker.
 
ACCP.NL is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. De bezoeker van de website vrijwaart ACCP.NL indien ACCP.NL door een derde wordt aangesproken over het gebruik van de website door de bezoeker.
 
Als verwijzingen naar andere sites zijn opgenomen is dat louter ter informatie van de bezoeker. Hoewel ACCP.NL zeer selectief is ten aanzien van de sites waar naar verwezen wordt, kan niet ingestaan worden voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze sites wordt afgewezen.

 

Copyright © 2005 - 2024 ACCP Disclaimer
1745 20200616